Pl. Vileta 9-11 Torrebesses 646 322 000 centrepedraseca@gmail.com

Turisme Torrebesses

Novetats i notícies

Bo cultural jove 2022

Fas 18 anys aquest 2022? Dons a partit d’aquest dilluns 25 de juliol pots demanar el bo cultural jove. Serà una targeta moneder i es calcula que se’n podran beneficiar 500.000 joves que aquest any fan els 18 anys.

Qui el pot sol·licitar?

Els joves que compleixin 18 anys al llarg del 2022.

Com s’ha de sol·licitar?

Es farà a través de la web bonoculturajoven.gob.es, a partir del dilluns 25 de juliol, on es presentaran les sol·licituds, que es tramitaran per ordre de presentació.

Caldrà estar inscrit en algun sistema d’identificació electrònica, com el certificat digital el DNI electrònic o la Cl@u. Per tenir el certificat digital cal haver complert ja els 18 anys. En canvi, per obtenir la Cl@u, es pot ser menor. Cal anar acompanyat d’un tutor legal a una Oficina de Registre. Pots informar-te’n aquí.

Per a què es podrà fer servir?

La previsió és subvencionar entrades i abonaments per a arts escèniques, música en directe, cinema, museus, biblioteques, exposicions i festivals escènics, literaris, musicals o audiovisuals, fins a un màxim de 200 euros per beneficiari.

També es preveu subvencionar productes culturals en suport físic: llibres; revistes, premsa, o altres publicacions periòdiques; videojocs, partitures musicals, discos, CD, DVD, o els coneguts com a Blu-ray, fins a un màxim de 100 euros per beneficiari.

A més, cada beneficiari podrà destinar fins a 100 euros al consum digital o en línia: subscripcions i lloguers a plataformes musicals, de lectura o audiolectura, o audiovisuals, compra d’audiollibres, compra de llibres digitals (coneguts com a e-books), subscripció per a descàrrega de podcasts, subscripcions a videojocs en línia, subscripcions digitals a premsa, revistes o altres publicacions periòdiques.

Cal tenir en compte que el bo cultural jove serà d’ús exclusiu en establiments o institucions adherides al programa com el Centre d’Interpretació de la Pedra Seca.

Com es rebran els diners?

S’abonaran en format de targeta de prepagament virtual, o física si l’usuari no disposa de telèfon mòbil.

És compatible amb altres ajuts?

Sí, serà compatible amb qualsevol altra subvenció, ajut, ingrés o recurs procedent d’altres administracions públiques.


*Informació basada en les notícies de la CCMA i del Ministeri de Cultura i Esports.

Pròxims esdeveniments

Set
1
Dj
tot el dia Campus Emili Pujol Guitar Clinic @ Centre d'Interpretació de la Pedra Seca
Campus Emili Pujol Guitar Clinic @ Centre d'Interpretació de la Pedra Seca
Set 1 – Set 4 tot el dia
Campus Emili Pujol Guitar Clinic @ Centre d'Interpretació de la Pedra Seca
Que és el Campus Emili Pujol? Estades per a la recerca corporal de l’equilibri físic/psíquic combinat amb l’estudi metòdic de guitarra clàssica sota la filosofia pedagògica del mestre Pujol. Convivències en un entorn rural i de natura, coneixent el patrimoni i degustant la… Continue Reading…

Horari

Per venir a visitar-nos al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, el nostre horari és:

HORARI D’ESTIU
Juny – Octubre
Dissabtes: 10 – 14 h i 17 – 20 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

HORARI D’HIVERN
Novembre – Maig
Dissabtes: 10 – 14 h i 16 – 19 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

On trobar-nos

Centre d’Interpretació de la Pedra Seca
Pl. Vileta 9-11, 25176 Torrebesses

Què podeu fer