Producte local i restauració

Producte Local

Oli d’oliva verge extra

El Segrià Sec es caracteritza per una escassa pluviometria que, unida al tipus de sòl existent, dóna com a resultat uns olis diferents i plens de personalitat.
La història de la zona està relacionada amb l’oli des de molt antic, no obstant les desamortitzacions de principis del segle XIX i l’accés de petits propietaris al conreu de la terra, van esculpir el paisatge que tots coneixem de Torrebesses: Un paisatge d’oliveres farcit de pedra seca.

Cooperativa del Camp de Torrebesses

L’oli d’oliva de Torrebesses és un oli verge extra, extret de forma mecànica i produït exclusivament a partir d’olives arbequines.
Està reconegut per la DOP Les Garrigues i té la garantia del segell europeu de Denominació d’Origen Protegida. A la cooperativa també hi trobareu oli ecològic elaborat seguint les normatives de l’agricultura ecològica en tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Trobareu els seus productes a la Cooperativa del camp de Torrebesses com també a la botiga del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca.

C/ Cooperativa 2

Telèfon de contacte: 973 126 062.

Pàgina web.

OOVE (Oli d’oliva Verge extra)

1835

1835 neix amb l’objectiu de mantenir la tradició oleícola i garantir la conservació de l’entorn oferint un Oli Verge Extra d’excel·lentíssima qualitat.

És un projecte jove i familiar arrelat al territori que pretén fer de l’agricultura una sortida digna i de futur emmarcat en el poble de Torrebesses.

Torrebesses

Contacte

Pàgina web 

OOVE (Oli d’oliva Verge extra)

Mas de Font

L’oli Mas de Font és un Oli d’Oliva Verge Extra 100% arbequina: un suc de fruita 100% natural de màxima qualitat obtingut amb procediments mecànics per conservar totes les propietats del fruit.

Trobareu els seus productes a la botiga del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca.

C/ Major 41

OOVE (Oli d’oliva Verge extra)

Fruits secs

Fruits secs Puigdellívol

L’empresa Fruits Puigdellívol elabora fruits secs naturals deshidratats amb un mètode únic i exclusiu que conserva inalterables les proteïnes, vitamines i minerals dels fruits secs així com el seu sabor i aspecte originals. Aquests fruits secs són ideals per cuidar la salut i regular els nivells de colesterol perquè no han estat sotmesos a altes temperatures.

Trobareu els seus productes al vostre establiment d’alimentació habitual, també a la botiga del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca.

Afores s/n (Torrebesses)

Pàgina web
Telèfon de contacte: 973 126 061

Fruits secs naturals deshidratats

Restauració i allotjament


Taverna de la Bruixa i Castell Palau de Torrebesses

Pl. Vileta 2

Telèfon de contacte: 666 492 409

Facebook

Bar-restaurant i allotjament rural

Bar-restaurant Cafè 7

Quadre d’ARM art gràfic

C/ Portal 7

Telèfon de contacte: 973 126 338

Bar-restaurant

Bar El Casal

C/ Planeta, 34

Telèfon de contacte: 635 597 410

Facebook

Bar

Botigues

Botiga del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca

El Centre d’Interpretació de la Pedra Seca disposa d’un espai de botiga amb productes de proximitat com el oli d’oliva verge extra i els fruits secs de Torrebesses. A més disposem de llibres relacionats amb la pedra seca, la història de Torrebesses, la pagesia i de ficció com els llibres resultants dels festivals de Literatura de terror, Torrebesses Tremola. També comptem amb marxandatge de la pedra seca i Torrebesses.

Pl. Vileta 9-11

Veure horari.

Carnisseria Can Gargori

Can Gargori és la carnisseria de Torrebesses, treballen fidels a una tradició familiar de tres generacions. Hi podeu trobar corder criat a Torrebesses i embotits d’elaboració pròpia i tradicional. El seu horari de botiga és de dilluns a dissabte de 9 h a 13.30 h.

C/ Mestre Emili Pujol 6
Telèfon de contacte: 973 126 063

Queviures Ca la Paula

Ca la Paula és la botiga del poble on pots trobar tot tipus de queviures, embotits, fruits, verdura, articles de papereria, etc.

C/ Portal 3
Telèfon de contacte: 973 126 069