Pl. Vileta 9-11 Torrebesses 646 322 000 centrepedraseca@gmail.com

Producte local i restauració

Producte Local

Oli d’oliva verge extra

El Segrià Sec es caracteritza per una escassa pluviometria que, unida al tipus de sòl existent, dóna com a resultat uns olis diferents i plens de personalitat.
La història de la zona està relacionada amb l’oli des de molt antic, no obstant les desamortitzacions de principis del segle XIX i l’accés de petits propietaris al conreu de la terra, van esculpir el paisatge que tots coneixem de Torrebesses: Un paisatge d’oliveres farcit de pedra seca.

Cooperativa del Camp de Torrebesses

L’oli d’oliva de Torrebesses és un oli verge extra, extret de forma mecànica i produït exclusivament a partir d’olives arbequines.
Està reconegut per la DOP Les Garrigues i té la garantia del segell europeu de Denominació d’Origen Protegida. A la cooperativa també hi trobareu oli ecològic elaborat seguint les normatives de l’agricultura ecològica en tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Trobareu els seus productes a la Cooperativa del camp de Torrebesses com també a la botiga del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca.

C/ Cooperativa 2

Telèfon de contacte: 973 126 062.

Pàgina web.

OOVE (Oli d’oliva Verge extra)

1835

1835 neix amb l’objectiu de mantenir la tradició oleícola i garantir la conservació de l’entorn oferint un Oli Verge Extra d’excel·lentíssima qualitat.

És un projecte jove i familiar arrelat al territori que pretén fer de l’agricultura una sortida digna i de futur emmarcat en el poble de Torrebesses.

Torrebesses

Contacte

Pàgina web 

OOVE (Oli d’oliva Verge extra)

Mas de Font

L’oli Mas de Font és un Oli d’Oliva Verge Extra 100% arbequina: un suc de fruita 100% natural de màxima qualitat obtingut amb procediments mecànics per conservar totes les propietats del fruit.

Trobareu els seus productes a la botiga del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca.

C/ Major 41

OOVE (Oli d’oliva Verge extra)

Fruits secs

Fruits secs Puigdellívol

L’empresa Fruits Puigdellívol elabora fruits secs naturals deshidratats amb un mètode únic i exclusiu que conserva inalterables les proteïnes, vitamines i minerals dels fruits secs així com el seu sabor i aspecte originals. Aquests fruits secs són ideals per cuidar la salut i regular els nivells de colesterol perquè no han estat sotmesos a altes temperatures.

Trobareu els seus productes al vostre establiment d’alimentació habitual, també a la botiga del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca.

Afores s/n (Torrebesses)

Pàgina web
Telèfon de contacte: 973 126 061

Fruits secs naturals deshidratats

Restauració i allotjament

Bar-restaurant Cafè 7

Quadre d’ARM art gràfic

C/ Portal 7

Telèfon de contacte: 973 12 63 38

Tipus: Menjars casolans.

Bar-restaurant

Bar El Casal

C/ Planeta, 34

Telèfon de contacte: 635 597 410

Tipus: Tapes, vermuts, entrepans, plats combinats i pizzes.

Bar


La Casa del “Lino”

Carrer Major 64

Telèfon de contacte: 643 147 824

Email: lino@lino2020.com

Pàgina web

Allotjament rural


Taverna de la Bruixa i Castell Palau de Torrebesses

(Actualment tancat)

Pl. Vileta 2

Telèfon de contacte: 666 492 409

Facebook

Bar-restaurant i allotjament rural

Botigues

Botiga del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca

El Centre d’Interpretació de la Pedra Seca disposa d’un espai de botiga amb productes de proximitat i de KM0 com el oli d’oliva verge extra i els fruits secs de Torrebesses. A més disposem de llibres relacionats amb la pedra seca, la història de Torrebesses, la pagesia i de ficció com els llibres resultants dels festivals de Literatura de terror, Torrebesses Tremola. També comptem amb marxandatge de la pedra seca i Torrebesses.

Pl. Vileta 9-11

Veure horari.

Records, llibres i agrobotiga

Carnisseria Can Gargori

Can Gargori és la carnisseria de Torrebesses, treballen fidels a una tradició familiar de tres generacions. Hi podeu trobar corder criat a Torrebesses i embotits d’elaboració pròpia i tradicional. El seu horari de botiga és de dilluns a dissabte de 9 h a 13.30 h.

C/ Mestre Emili Pujol 6
Telèfon de contacte: 973 126 063

Carnisseria

Queviures Ca la Paula

Ca la Paula és la botiga del poble on pots trobar tot tipus de queviures, embotits, fruits, verdura, articles de papereria, etc.

C/ Portal 3
Telèfon de contacte: 973 126 069

Queviures