Pl. Vileta 9-11 Torrebesses 646 322 000 centrepedraseca@gmail.com

Turisme Torrebesses

Activitats i exposicions del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca

Coneix totes les activitats que pots fer al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca i pel terme de Torrebesses, com també les exposicions que allotja el centre.

Descobreix les construccions de Pedra seca i el del patrimoni monumental i etnològic de Torrebesses.

Visita la petita exposició permanent sobre les construccions i la tècnica de la pedra seca que hi ha al centre d’interpretació.

Visita l’exposició actual que allotja el Centre d’Interpretació de la Pedra Seca.

Consulta les pròximes activitats puntuals o recurrents del centre a la nostra agenda d’activitats.

Descobreix la pedra seca i el patrimoni de Torrebesses amb activitats familiars.

El centre d’interpretació disposa d’activitats i visites especialment adaptades per les necessitats del vostre centre.

A part de les nostres activitats habituals. Tenim esdeveniments ja consolidats, com el curs d’estiu de la pedra seca o el concurs de fotografia de la pedra seca.

El centre disposa d’altres serveis com el d’informació i documentació, d’informació turística o l’espai de botiga de marxandatge i de producte de proximitat.

Novetats i notícies

Coneix les novetats, noves activitats i notícies del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca i Torrebesses.

Pròximes Activitats d’Agenda

Consulta la nostra agenda d’activitats.


Les activitats del centre és diferencien en activitats habituals, com la nostra selecció de rutes o visites guiades, disponibles durant el nostre horari habitual, no obstant es recomana reservar prèviament, i tallers familiars, que requereixen reserva prèvia. I les activitats d’agenda: Activitats, visites guiades diferents, cursos, conferències i tallers puntuals o recurrents que es duen a terme en un dia i hora específic, en que el tipus d’inscripció i/o reserva pot variar.

Set
1
Dj
Campus Emili Pujol Guitar Clinic @ Centre d'Interpretació de la Pedra Seca
Set 1 – Set 4 tot el dia
Que és el Campus Emili Pujol? Estades per a la recerca corporal de l’equilibri físic/psíquic combinat amb l’estudi metòdic de guitarra clàssica sota la filosofia pedagògica del mestre Pujol. Convivències en un entorn rural i de natura, coneixent el patrimoni i degustant la gastronomia local.  
• De dijous 1 a diumenge 4 de setembre de 2022. • Al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca (Pl. Vileta 9-11, Torrebesses). • Preus: curs+dinars+allotjament (3 nits): 325€ | curs+dinars: 250€. • Inscripcions a campuspujol.cat.
 
On es fa?
Es desenvolupa a la població de Torrebesses, lloc on va viure i conviure des de la seva masia pairal, el Mas Janet. Aquesta segona edició 2022 és tornarà a realitzar al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca (Pl. Vileta 9-11. Torrebesses). Quan es fa? Es realitza durant la temporada d’estiu, destacant les dates de finals de juliol, agost i principis de setembre. Aquesta segona edició 2022 es farà la primera setmana de setembre, del dijous 1 al diumenge 4 de setembre. Destinataris El Campus esta dividit en 3 mòduls: 1. FISIOTERAPIA: Per a estudiants o músics professionals o amateurs. Ergonomia, rendiment, concienciació corporal i prevenció de lesions. Professorat: Marta Fontseré, fisioterapeuta especialitzada en funcions d’alt rendiment. 2. PSICOLOGIA: Per a estudiants o músics professionals o amateurs. Respostes emocionals, potenciar l’atenció, gestió de l’estrès i l’ansietat escènica. Professorat: Marià Gràcia, músic i psicòleg professional. 3. GUITARRA: Per a estudiants, professionals o amateurs intèrprets de guitarra i instruments antics. Tallers tècnics i estètics amb a través de la filosofia pedagògica del mestre Emili Pujol. Instruments antics: Viola de mà, guitarra barroca, llaüt renaixentista. Professorat: Carles Herraiz, guitarra (Conservatori de Lleida) | David Murgadas, instruments antics de corda polsada (Conservatori d’Igualada). Calendari 2022 – Dijous 1/SETEMBRE | Matí (10-11h): ACREDITACIÓ I PRESENTACIÓ – Dijous 1/SETEMBRE | Matí (11-14h): FISIOTERAPIA – Dijous 1/SETEMBRE | Tarda (16-21h): GUITARRA + CONCERT – Divendres, 2/SETEMBRE | Matí (11-14h): PSICOLOGIA – Divendres, 2/SETEMBRE | Tarda (16-21h): GUITARRA + CONCERT – Dissabte, 3/SETEMBRE | Matí (11-14h): GUITARRA – Dissabte 3/SETEMBRE | Tarda (16-19h): RUTA DE L’OLI + ETNOLÒGICA – Diumenge 4/SETEMBRE | Matí (11-14h): VISITA MAS JANET I CLOENDA Preus i condicions CURS+DINARS+ALLOTJAMENT (3 nits): 325€ | CURS+DINARS: 250€ ALLOTJAMENT: La casa del “Lino” Equipament complet i adaptat per minusvàlids *Màxim 10 participants. Data límit d’inscripció: Diumenge 28 d’agost de 2022. No existeix limitacions de edat. Consulta’ns més avantatges i descomptes en allotjaments per a grups a campuspujol@gmail.com Inscripcionscampuspujol.cat  

Descobreix la resta de l’oferta d’activats