Visites i tallers escolars

bloggif_5866441433939

Des del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca us oferim visites guiades per a les escoles, adaptades a cada nivell escolar, on s’explica la tipologia de construccions de Pedra Seca que trobem a Torrebesses així com la seva tècnica constructiva. A més es fa una observació i una pràctica in situ per poder imitar els diferents edificis i monuments que s’han ensenyat durant la visita.

A part de poder visitar les nostres exposicions (de manera totalment gratuïta), podeu visitar el Centre d’Interpretació i Torrebesses amb visita guiada:

Visita-taller de la Pedra Seca (requereix desplaçament amb vehicle o autocar).

Visita l’antic Molí d’Oli de Bep del Canut

Visita el patrimoni del poble amb l’església de Sant Salvador (amb el retaule gòtic de pedra policromada), l’església Nova “que va matar el fred” i les façanes de les cases fortes.

Visita la col·lecció etnològica de Torrebesses Josep Jané (espai limitat a torns de 20-25 assistents màxim)

Visita el soterrani d’una antiga casa (A l’edifici del centre d’interpretació; Espai limitat a torns de 15 assistents màxim)

Visita l’exposició permanent de la pedra seca.

Taller de construcció de pedra seca amb argila.

Totes les nostres rutes s’adapten i s’adeqüen als diferents nivells de cada grup d’alumnes per tal que aquests comprenguin i aprenguin totes les explicacions del guia. Podeu consultar el contingut de les visites a l’apartat visites guiades o personalitzar-la al vostre gust.

DOSSIER ACTIVITATS EDUCATIVES 2018-2019


I per últim podeu seleccionar una de les nostres activitats pedagògiques, consulteu el PDF aquí.

Animeu-vos a venir a visitar-nos. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic centrepedraseca@gmail.com o bé trucant al 646 322 000.