Visites i tallers escolars

Benvolguts mestres i alumnes, tenim per a vosaltres una nova iniciativa que pensem que serà del vostre interès.

bloggif_5866441433939

Des del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca us oferim visites guiades per a les escoles, adaptades a cada nivell escolar, on s’explica la tipologia de construccions de Pedra Seca que trobem a Torrebesses així com la seva tècnica constructiva. A més es fa una observació i una pràctica in situ per poder imitar els diferents edificis i monuments que s’han ensenyat durant la visita.

A part de poder visitar les nostres exposicions (de manera totalment gratuïta), podeu visitar el Centre d’Interpretació i Torrebesses amb visita guiada:

– Visita-taller de la Pedra Seca (requereix desplaçament amb vehicle o autocar).
– Visita l’antic Molí d’Oli de Bep del Canut
– Visita el patrimoni del poble amb l’església de Sant Salvador (amb el retaule gòtic de pedra policromada), l’església Nova “que va matar el fred” i les façanes de les cases fortes.
– Visita la col·lecció etnològica de Torrebesses Josep Jané (espai limitat a torns de 20-25 assistents màxim)
– Visita el soterrani d’una antiga casa (A l’edifici del centre d’interpretació; Espai limitat a torns de 15 assistents màxim)
– Visita l’exposició permanent de la pedra seca.
– Taller de construcció de pedra seca amb argila.

Moli 3Totes les nostres rutes s’adapten i s’adeqüen als diferents nivells de cada grup d’alumnes per tal que aquests comprenguin i aprenguin totes les explicacions del guia. Podeu consultar el contingut de les visites a l’apartat visites guiades.

 

 

 

bloggif_58664381553bbbloggif_5866433de026a

DOSSIER ACTIVITATS EDUCATIVES 2018-2019

 

 

 

 

 

I per últim podeu seleccionar una de les nostres activitats pedagògiques, consulteu el PDF aquí.

Animeu-vos a venir a visitar-nos. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic centrepedraseca@gmail.com o bé trucant al 646 322 000.