Ruta pels Paisatges de la Pedra Seca

En aquesta ruta podràs descobrir l’encant d’un paisatge de secà farcit de construccions de pedra seca. Inclou la visita al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca (amb l’exposició permanent de la pedra seca i el soterrani amb una sala amb les eines per construir la pedra seca), i el guiatge per conèixer el paisatge de la zona i observar les diferents tipologies de construccions de pedra seca: marges, cabanes de volta, aljubs i molt més. Ruta de 5 km a peu (en total anada i tornada) o ruta alternativa amb vehicle propi.

Durada: 3 hores
Preu: 5 € per persona

Descompte aplicat en motiu de la declaració de pedra seca patrimoni de la humanitat per la UNESCO. (Abans 5 € per persona)

En cas que es vulgui fer per segona vegada, podeu contactar amb el centre prèviament indicant-ho, per canviar el recorregut o personalitzar la visita.


Reserves i punt d’inici de les visites
Totes les visites guiades comencen des del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, coneix el nostre horari i on es troba. Podeu fer-les venint durant el nostre horari habitual, aconsellem reservar la visita amb antelació trucant al telèfon 646 322 000, mitjançant WhatsApp o bé enviant un correu electrònic a centrepedraseca@gmail.com. La resta de dies de la setmana sols es pot fer visita guiada reservant-la amb antelació (segons disponibilitat).

Coneix les Tarifes reduïdes
Consulta les altres rutes i visites guiades