Pl. Vileta 9-11 Torrebesses 646 322 000 centrepedraseca@gmail.com

Turisme Torrebesses

Novetats i notícies

Bases de la 2a edició del concurs d’Instagram Dibuixa la Pedra Seca

Aquest any torna el concurs d’Instagram “Dibuixa la Pedra Seca” on tan petits i grans poden dibuixar un element de pedra seca (més informació sobre la pedra seca / pedra en sec aquí) i publicar-los a l’instagram amb un dels hashtags #dibuixalapedraseca2021 (categoria general) o #dibuixalapedrasecainfantil2021 (categoria infantil). Els dibuixos amb més likes el 30 de maig a les 20 h podran guanyar premis a elegir.

Bases del concurs

Fes un dibuix d’una construcció amb pedra seca i comparteix-la al teu compte d’Instagram (o del teus pare/mare en la categoria infantil) utilitzant el hashtag #dibuixalapedraseca2021 si voleu entrar a la categoria general o #dibuixalapedrasecainfantil2021 per la categoria infantil, i podeu guanyar diversos packs de rutes guiades amb aperitiu o obsequi per als dibuixos amb més likes.
Bases del concurs

 1. Descripció del concurs: El concurs consisteix a fer un dibuix relacionat amb les construccions de pedra seca i publicar-la en un compte propi d’Instagram amb un dels hashtags indicats a continuació.
 2. Participants: En la categoria general poden participar persones de totes les edats, mentre que en la categoria infantil l’edat màxima és fins a 12 anys (inclosos), complint la resta de bases del concurs.
 3. Obres i presentació: Els dibuixos han de ser publicats en un compte d’Instagram amb el hashtag #dibuixalapedraseca2021 si es vol entrar a la categoria general o #dibuixalapedrasecainfantil2021 per la categoria infantil, a l’espai de text de la publicació d’Instragram. En un mateix compte d’Instagram es pot penjar 1 dibuix de categoria general i 1 dibuix de categoria infantil, no obstant sols es podrà guanyar un premi per compte d’Instagram. Els dibuixos que no tinguin una qualitat d’imatge acceptable o que no es vegin podran ser desqualificats per l’organització.
  Els participants del concurs cedeixen els drets d’exposició i reproducció de les imatges presentades al concurs al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses.
 4. Premis: Els post dels dibuixos de cada categoria que tinguin més “m’agrada” el 30 de maig a les 20.00 h guanyaran els premis a continuació.
  • Primer premi (categories infantil i adults): 3 premis de la llista inferior a elegir .
  • Segon premi (categories infantil i adults): 2 premis de la llista inferior a elegir .
  • Tercer premi (categories infantil i adults): 1 premi de la llista inferior a elegir .

Els guanyadors podran elegir un o varis (segons la posició) dels de les 7 opcions següents de premi:

Dinar per 2 persones a Torrebesses • Oli d’oliva verge extra de Torrebesses • Lot de fruits secs de Torrebesses • Lot d’embotits/carn • Cerveses artesanals de Torrebesses • Lot de llibres de pedra seca • Ruta guiada a elegir per a 3 persones • Taller d’argila per a 3 persones

Deixa un comentari

Pròxims esdeveniments

Mai
15
Ds
tot el dia Visites gratuïtes al Museu-Col·l...
Visites gratuïtes al Museu-Col·l...
Mai 15 tot el dia
Visites gratuïtes al Museu-Col·lecció etnològica Josep Jané | 3 sessions
Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, descobrim els objectes d’una casa tradicional, del camp i del poble. A més d’objectes de personatges il·lustres amb relació amb Torrebesses com en científic Joan Oró o el músic Emili Pujol. 📅 Dissabte… Continue Reading…

Horari

Per venir a visitar-nos al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, el nostre horari és:

HORARI D’ESTIU
Juny – Octubre
Dissabtes: 10 – 14 h i 17 – 20 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

HORARI D’HIVERN
Novembre – Maig
Dissabtes: 10 – 14 h i 16 – 19 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

On trobar-nos

Centre d’Interpretació de la Pedra Seca
Pl. Vileta 9-11, 25176 Torrebesses