Pl. Vileta 9-11 Torrebesses 646 322 000 centrepedraseca@gmail.com

Turisme Torrebesses

Uncategorized

EXPOSICIÓ SARA PONSARNAL

EXPOSICIÓ  “HISTORIES”  DE L’ESCULTORA SARA PONSARNAL

La lleidatana Sara Pons Arnal, exposa la seva obra escultòrica “Històries” durant tot el mes de Juny a la Sala d’exposicions del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses (CIPS). Llicenciada en Belles Arts i Escultura, va iniciar la seva formació a l’Escola d’Arts i Oficis de la Diputació de Barcelona.


L’itinerari expositiu que compta amb escultures fetes en diversos materials (bronze, argila, escaiola, pedra, marbre i ferro) posa de manifest el seu profund interès pels aspectes sensorials de la matèria.

En la sala s’exhibeixen unes 25 peces seleccionades per tal de posar de manifest l’evolució de la seva trajectòria artística caracteritzada per peces de gran bellesa i sobrietat que desperten sempre l’admiració. Trobem des de peces amb detalls esculpits a murals i escultures-moble més contemporànies. També s’hi manifesta el contacte amb les qualitats tècniques constructives de la pedra, element molt present en el seu actual entorn natural, Granyena.

L’abast de la seva obra “Històries” es podrà visitar durant tots els caps de setmana del mes de Juny a la sala d’exposicions del CIPS de Torrebesses (1 de Juliol inclòs).

Horari

Per venir a visitar-nos al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, el nostre horari és:

HORARI D’ESTIU
Juny – Octubre
Dissabtes: 10 – 14 h i 17 – 20 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

HORARI D’HIVERN
Novembre – Maig
Dissabtes: 10 – 14 h i 16 – 19 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

On trobar-nos

Centre d’Interpretació de la Pedra Seca
Pl. Vileta 9-11, 25176 Torrebesses

Què podeu fer