Exposició CERCLES

CERCLE

cartell_cercleCercle es va presentar a Barcelona el passat 21 de gener de 2016 a l’espai Movimiento en Blanco i actualment i fins al 20 de gener de 2017 es pot visitar al nostre Centre d’Interpretació de la Pedra Seca.

Aquesta pintora va néixer a Alfés el 1989 i va estudiar Il·lustració i Disseny Gràfic al Roser i Art Dramàtic a l’Aula de Teatre. Va seguir formant-se a Madrid i va treballar per diverses revistes i publicacions independents. Actualment treballa en el sector tèxtil com a dissenyadora d’estampats per a les empreses del grup Inditex.

Aquesta exposició i segons ens explica l’autora MARINA GUIU, és un recull de peces, esbosso, idees i fulles. És el seu projecte personal.

L’autora va posar el nom de Cercles a la seva exposició, perquè segons ens explica, l’obra es va començar a Madrid a finals del 2017, en aquesta època va abandonar la ciutat i va passar un mes d’hivern a Lleida; la necessitat d’aïllar-se la va portar a Berlín, allí va trobar por, fred, silenci, cerclesexperimentació i també concentració i un vol la va portar a Barcelona, tancant així un cercle que estava obert.

No t’ho perdis i vine a visitar-la abans del 20 de gener de 2017.

cercles_2