3a edició del Festival Rodautors

Quan:
8 Juny, 2019 – 9 Juny, 2019 tot el dia
2019-06-08T00:00:00+02:00
2019-06-10T00:00:00+02:00
On:
Torrebesses
Preu:
Gratuït

Els dies 8 i 9 de juny del 2019, Torrebesses es convertirà en la capital dels amants de la música d’autor amb la tercera edició del festival gratuït itinerant de cantautors i cantautores. Com a gran novetat d’enguany, el Festival Rodautors ha anunciat que Xarim Aresté, Sandra Bautista, Pedro Pastor, Alidé Sans i el Fill del Mestre seran els artistes convidats a formar part del cartell. Juntament amb els 12 cantautors i cantautores seleccionats a través del concurs de nous talents que convoca l’organització del festival.

Després de les dues primeres edicions celebrades a Penelles i Mura, respectivament, el Festival Rodautors consolida la seva proposta com a festival itinerant, per a seguir descobrint la màgia dels petits pobles rurals de Catalunya i posar en valor la música d’autor que sempre ha tingut un pes molt important en la cultura musical catalana, tot i que avui en dia sembla que ha quedat molt reduïda a circuits concrets. Per aquest motiu, en la tercera edició del festival, 5 artistes convidats amb carreres musicals consolidades formaran part del cartell per a oferir propostes musicals més conegudes pel públic. Xarim Aresté és una de les cares més conegudes dels nostres escenaris i, paradoxalment, manté intacte el seu enigma. Ha tocat amb els artistes més respectats (de Josele Santiago a Maika Makovski, passant per Pascal Comelade) però d’un temps ençà posa tot l’èmfasi en el seu projecte personal. Sandra Bautista és la guanyadora del premi Sona9 del 2018 i una de les cantautores seleccionades en el segon certàmen del Festival Rodautors. El cantautor madrileny Pedro Pastor, especialment conegut per les seves lletres de contingut social compromès i crític expressades a través de la fusió de la cançó d’autor amb el folk o l’hip-hop, entre altres estils. Alidé Sans, cantantautora en llengua occitana, deixa veure en la seva inspiració la influència de ritmes càlids com la rumbla, el reggae i el soul. Finalment, El Fill del Mestre, el projecte personal del cantautor lleidetà Jordi Gasion, ens captivarà amb el seu folk acurat de caire intimista.

Altra informació:

– El Festival Rodautors és un festival gratuït de cantautors i cantautores on pots descobrir nous talents i endinsar-te en la màgia dels petits pobles rurals de Catalunya.
– Els seus valors: els pobles petits, festival no massificat, festival itinerant, ruralitat i modernitat, descobrir nous talents, proximitat, gratuït.
– Activitats complementàries: Mostra de Productes de KM0 + Espai Contacontes amb Nopatiskos Contacontes + Cercavila Itinerant amb Sonsonite + Visita Guiada al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca i municipi de Torrebesses.

Web del Festival: http://festival.rodautors.com/

 

 

 

Deixa un comentari