Pl. Vileta 9-11 Torrebesses 646 322 000 centrepedraseca@gmail.com

Turisme Torrebesses

Novetats i notícies

Catàleg de l’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” ja disponible al CIPS

El catàleg de l’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” ja disponible a la botiga del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca.

L’exposició feta amb motiu del reconeixement de la tècnica de la pedra seca com a patrimoni cultural immaterial per part de la UNESCO, i produïda l’Associació per la Pedra Seca i l’Arquitectura Tradicional i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Una exposició sobre les construccions i les tècniques presents al nostre país. La mostra, eminentment fotogràfica, pretén oferir una panoràmica àmplia sobre aquest llegat, posant èmfasi en les variants tipològiques més habituals i en la diversitat territorial. Explica, també, la vigència actual d’aquesta arquitectura, harmònica amb l’entorn natural i sostenible des de tots els punts de vista.

Inaugurada el passat 14 de novembre de 2019 al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, ara podeu trobar el catàleg per 10 € a la botiga del centre. El catàleg de l’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” ja disponible a la botiga del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca.

Deixa un comentari

Horari

Per venir a visitar-nos al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, el nostre horari és:

HORARI D’ESTIU
Juny – Octubre
Dissabtes: 10 – 14 h i 17 – 20 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

HORARI D’HIVERN
Novembre – Maig
Dissabtes: 10 – 14 h i 16 – 19 h.
Diumenges: 10 – 14 h.

On trobar-nos

Centre d’Interpretació de la Pedra Seca
Pl. Vileta 9-11, 25176 Torrebesses