Pròximes activitats

Aquestes son les pròximes activitats de culturals de Torrebesses, també pots consultar els pròxims esdeveniments al Facebook. També pots veure quina és l’exposició temporal actual del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca o consultar la nostra oferta de visites guiades. També pots consultar l’últim newsletter del centre o pitja aquí si vols susbriure’t i rebre’l cada mes al teu correu electrònic.

oct.
27
ds.
Visita guiada pels paisatges de la Pedra Seca @ Centre d'Interpretació de la Pedra Seca
oct. 27 @ 10:00 am – 12:30 pm

Dissabte 27 d’octubre a les 10.00 h vine a Torrebesses a descobrir la tècnica tradicional de la Pedra Seca. Podràs veure Cabanes de volta, Aljubs, espones i molt més amb una ruta guiada de 5 km pel terme municipal de Torrebesses. També podràs gaudir de la visita guiada del soterrani d’una antiga casa de Torrebesses (a l’actual seu del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca).

Preu: 4 € (3 € amb reserva anticipada). Reserva anticipada al correu electrònic centrepedraseca@gmail.com, trucant al 646 322 000 o mitjançant WhatsApp (aquí).
Punt d’inici: Centre d’interpretació de la Pedra Seca.

Visita guiada pels Paisatges de la Pedra Seca i el Centre d'Interpretació de la Pedra Seca dissabte 27 d'octubre a les 10.00 h

Visita guiada pels Paisatges de la Pedra Seca i el Centre d’Interpretació de la Pedra Seca

Taller de construcció de pedra seca amb argila @ Centre d'Interpretació de la Pedra Seca
oct. 27 @ 6:00 pm – 7:00 pm

Vols construir una cabana de volta o un aljub amb argila? Pots fer-ho al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca el dissabte 27 d’octubre a les 18.00 h. En acabar-la te la podràs emportar a casa!

Preu: 3 €. Places limitades.
Punt d’inici: Centre d’interpretació de la Pedra Seca.

Cartell del Taller de construcció de pedra seca amb argila