Pròximes activitats

febr.
24
ds.
Gimcana: La Rabosa visita Torrebesses
febr. 24 @ 5:00 pm – 6:30 pm

Després d’inaugurar-la el dia 20 durant la festa major d’hivern de Torrebesses, la tornem a oferir dissabte 24 de febrer a les 17.00 h al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca. Els participants ajudaran a la Rabosa a descobrir el patrimoni de Torrebesses.

Preu 3€.
Requereix inscripció prèvia fins al dia abans (divendres 23) a les 18.00 h al correu-e centrepedraseca@gmail.com o al telèfon 646 322 000.

També pots consultar i compartir l’esdeveniment a facebook.

març
23
dv.
Congrés de la Pedra Seca a les Terres de Lleida @ Institut d'Estudis Ilerdencs (Lleida) i Centre d'Interpretació de la Pedra Seca (Torrebesses)
març 23 – març 24 tot el dia

Els dies 23 i 24 de març es celebrarà el primer Congrés de Pedra Seca a les Terres de Lleida, a l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) i el Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, amb l’objectiu de fer aflorar l’estudi, la protecció i la preservació de la tècnica i les construccions de pedra seca, un dels elements patrimonials més destacats del nostre territori.

La informació sobre el programa, la inscripció i la presentació de propostes de comunicació la podeu trobar a la web pedrasecalleida.cat