Pl. Vileta 9-11 Torrebesses 646 322 000 centrepedraseca@gmail.com

Pròximes activitats d’agenda

Les activitats del centre és diferencien en activitats habituals, com la nostra selecció de rutes o visites guiades, disponibles durant el nostre horari habitual, no obstant es recomana reservar prèviament. I les activitats d’agenda: Activitats, visites guiades diferents, cursos, conferències i tallers puntuals o recurrents que es duen a terme en un dia i hora específic, en que el tipus d’inscripció i/o reserva pot variar.

Pots consultar els pròxims esdeveniments a sota (habitualment també disponibles a esdeveniments de Facebook). A més pots consultar l’últim butlletí del centre o pitja aquí si vols subscriure’t i rebre’l cada mes al teu correu electrònic.

Durant tot l’any fem activitats ja consolidades que repetim any rere any, consulta-les aquí.

Rutes i visites guiades habituals i exposició

Consulta quina és l’exposició temporal actual del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, la nostra oferta de visites i rutes guiades o d’activitats familiars.

Agenda d’activitats

Set
1
Dj
Campus Emili Pujol Guitar Clinic @ Centre d'Interpretació de la Pedra Seca
Set 1 – Set 4 tot el dia

Que és el Campus Emili Pujol?
Estades per a la recerca corporal de l’equilibri físic/psíquic combinat amb l’estudi metòdic de guitarra clàssica sota la filosofia pedagògica del mestre Pujol. Convivències en un entorn rural i de natura, coneixent el patrimoni i degustant la gastronomia local.

 

• De dijous 1 a diumenge 4 de setembre de 2022.

• Al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca (Pl. Vileta 9-11, Torrebesses).

• Preus: curs+dinars+allotjament (3 nits): 325€ | curs+dinars: 250€.

• Inscripcions a campuspujol.cat.

 

On es fa?

Es desenvolupa a la població de Torrebesses, lloc on va viure i conviure des de la seva masia pairal, el Mas Janet. Aquesta segona edició 2022 és tornarà a realitzar al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca (Pl. Vileta 9-11. Torrebesses).

Quan es fa?
Es realitza durant la temporada d’estiu, destacant les dates de finals de juliol, agost i principis de setembre. Aquesta segona edició 2022 es farà la primera setmana de setembre, del dijous 1 al diumenge 4 de setembre.

Destinataris
El Campus esta dividit en 3 mòduls:
1. FISIOTERAPIA: Per a estudiants o músics professionals o amateurs. Ergonomia, rendiment, concienciació corporal i prevenció de lesions.
Professorat: Marta Fontseré, fisioterapeuta especialitzada en funcions d’alt rendiment.
2. PSICOLOGIA: Per a estudiants o músics professionals o amateurs. Respostes emocionals, potenciar l’atenció, gestió de l’estrès i l’ansietat escènica.
Professorat: Marià Gràcia, músic i psicòleg professional.
3. GUITARRA: Per a estudiants, professionals o amateurs intèrprets de guitarra i instruments antics. Tallers tècnics i estètics amb a través de la filosofia pedagògica del mestre Emili Pujol. Instruments antics: Viola de mà, guitarra barroca, llaüt renaixentista.
Professorat: Carles Herraiz, guitarra (Conservatori de Lleida) | David Murgadas, instruments antics de corda polsada (Conservatori d’Igualada).

Calendari 2022
– Dijous 1/SETEMBRE | Matí (10-11h): ACREDITACIÓ I PRESENTACIÓ
– Dijous 1/SETEMBRE | Matí (11-14h): FISIOTERAPIA
– Dijous 1/SETEMBRE | Tarda (16-21h): GUITARRA + CONCERT
– Divendres, 2/SETEMBRE | Matí (11-14h): PSICOLOGIA
– Divendres, 2/SETEMBRE | Tarda (16-21h): GUITARRA + CONCERT
– Dissabte, 3/SETEMBRE | Matí (11-14h): GUITARRA
– Dissabte 3/SETEMBRE | Tarda (16-19h): RUTA DE L’OLI + ETNOLÒGICA
– Diumenge 4/SETEMBRE | Matí (11-14h): VISITA MAS JANET I CLOENDA

Preus i condicions
CURS+DINARS+ALLOTJAMENT (3 nits): 325€ | CURS+DINARS: 250€
ALLOTJAMENT: La casa del “Lino” Equipament complet i adaptat per minusvàlids
*Màxim 10 participants. Data límit d’inscripció: Diumenge 28 d’agost de 2022. No existeix limitacions de edat. Consulta’ns més avantatges i descomptes en allotjaments per a grups a campuspujol@gmail.com

Inscripcions

campuspujol.cat