Pròximes activitats

Aquestes son les pròximes activitats de culturals de Torrebesses, també pots consultar els pròxims esdeveniments al Facebook. També pots veure quina és l’exposició temporal actual del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca o consultar la nostra oferta de visites guiades. També pots consultar l’últim newsletter del centre o pitja aquí si vols susbriure’t i rebre’l cada mes al teu correu electrònic.

Abr
27
Ds
Ruta guiada de l’oli amb degustació de producte local @ Centre d'Interpretació de la Pedra Seca
Abr 27 @ 11:00 – 13:00

Vine Dissabte 27 d’abril a les 11.00 h i visita l’antic molí d’oli del Bep de Canut, a més inclou la visita al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca i l’església Nova “que va matar el fred”. En acabar hi haurà un tast de producte local com l’oli d’oliva verge extra o embotit local.

📍 Preu: 5 €  | Requereix inscripció prèvia | Places limitades segons ordre d’inscripció.
📍 Punt d’inici: Centre d’interpretació de la Pedra Seca.

📍  Inscripcions  al correu-electrònic centrepedraseca@gmail.com, trucant al 646 322 000 o mitjançant WhatsApp, fins divendres 26 a les 12.00 h.  També pel formulari d’inscripció online aquí.

 

 

Mai
24
Dv
Sortida pedagògica a Torrebesses. Coneix el Segrià Sec.
Mai 24 @ 10:00 – 15:00

Sortida adreçada al professorat. Activitat gratuïta.

Inscripcions fins al dijous 23 de maig al correu-electrònic centrepedraseca@gmail.com, trucant al 646 322 000 o mitjançant WhatsApp.